Tävlingarna sänds på webben

Hem / Nyheter / Tävlingarna sänds på webben

Det blir webbsändning av Bruksvallsloppet 2017. För den som inte är på plats i Bruksvallarna 11-12 november sänds tävlingar på nätet.
– Vi vill ge även de som inte kan uppleva skidfesten på plats en möjlighet att ta del av skidpropaganda, säger Jocke Lagercrantz i Bruksvallarna.

Med lång historik har tävlingsupptakten gått i den klassiska skidorten Bruksvallarna, närmare 30 år. På eget initiativ startades en satsning på att TV-sända premiären 2011. Sedan dess har premiären sänts i sex år direkt från Bruksvallarna med de senaste fyra åren i avtal med SVT och Vinterstudion.

– Vi har fört en diskussion med Skidförbundet, Gällivare och SVT hur fortsättningen skall se ut efter 2015. Nu känns det bra att äntligen vara överens om att satsa gemensamt på en tydlig premiär för Skid-Sverige, säger Magnus Myhr.

I en överenskommelse med Svenska Skidförbundet och Gällivare har beslutet tagits att den TV-sända premiären körs vartannat år i Bruksvallarna och Gällivare. 2017 sänder SVT och Vinterstudion från Gällivare. I Bruksvallarna webbsänds tävlingen. Arrangörerna har även lång erfarenhet även av webbsändningar, avslutningstävlingen Fjälltopphelgen har länge visats för de som inte varit på plats i Funäsfjällen.

Tävlingarna webbsänds både lördag och söndag.
Webbsändning Bruksvallsloppet >>>

9 thoughts on “Tävlingarna sänds på webben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *