14 oktober 2017

Hem / Nyheter / 14 oktober 2017

Vill du förbereda dig på allra bästa sätt inför Bruksvallsloppet så startar vintern redan helgen 14-15 oktober i Bruksvallarna & Ramundberget.

Vi garanterar 6 kilometer skidåkning den 14 oktober med sparad snö. 21 000 kubikmeter snö kommer att ge fin och varierad skidåkning som lämpar sig både för träning och för tävling, för elitåkare likväl som motionärer, barn och ungdom.
6 kilometer elbelyst skidåkning delas upp i en enklare yttre slinga bra för distansåkning, 9 meter bred med åkning i båda riktningar. Den inre slingan startar med en böljande slakmota etappvis upp mot snölagret och har sin avslutning i den tuffa sprintbanan.
Karta över 6 kilometer skidåkning på sparad snö i Bruksvallarna >>>

Vår dalgång är snösäker, normalt kommer det natursnö i månadsskiftet oktober/november och då kan vi snabbt erbjuda upp till 50 km skidåkning. Dessutom utökades kapaciteten för snötillverkning inför säsongen 2016/17, i och med att elljusspåret och tävlingsbanan på nedsidan av vägen nu läggs med sparad snö, så räknar vi med att ha resterande del av tävlingsbana och vägen upp mot Mittåkläppsspåret klart tidigare med kanonsnö. Mittåkläppsspåret är vår styrka och skidåkningen på fjället det som skiljer oss åt gentemot andra anläggningar, att vi kan komma upp dit tidigare gör skidåkningen på försäsongen otroligt vacker och konkurrenskraftig

Vi erbjuder de bästa träning- & tävlingsförutsättningarna på försäsongen. Vill du ha hjälp med paketering och boende, kontakta oss genom:
Micke Althin micke@bruksvallarna.se 070-664 50 07.

Åk med Ida Ingemarsdotter >>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *